Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...
Algemene info

Algemene info

De website wordt doorlopend verbeterd door alle gebruikerservaringen die me worden toegezonden. Gebruik daarvoor het kopje ‘Contact’. De structuur is klaar, nu de inhoud nog. Er zijn een aantal albums opgeladen om een begin te maken.

 

Na het aanklikken van een album kan de 1e foto worden aangeklikt en kunnen de foto’s 1 voor 1 worden doorgebladerd. Dan wordt ook informatie over de foto getoond. Aanklikken van het vergrootglas geeft de foto schermvullend weer.

 

Voor een diashow kunt u betreffende knop aanklikken.

 

Vanuit de oude website zijn foto’s genomen als voorbeeld voor de introduktie diashow als de site wordt geopend. De bijbehorende albums zijn nog niet opgeladen, maar ik heb ze er toch maar op laten staan omdat ik aan deze foto's gehecht ben. In de loop van tijd zullen ook de bijbehorende albums weer opgeladen worden.

 

NB: alle foto's zijn GRATIS als wenskaart (E-kaart) te verzenden. Druk op de tekst 'verzenden E-kaart' onder de getoonde foto en het leidt zich vanzelf.

Laatste nieuws

Onder de Gallerie 'Diversen' is het album 'Klim naar de Hemel' geplaatst, sfeerbeelden van de via een unieke steige...
Er is het nodige te doen over de Privacyregels ingaande 25 mei 2018. Hierbij wil ik benadrukken geen commerciele site te...